Gökoğlan İlkokulu
GÖKOĞLAN MAH. GÖKOĞLAN KÜME EVLERİ NO 78/2 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak,karşılaşılan güçlükler karşısında yılmamayıçözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde ki tüm bireylere tanıtmak ve aktif bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmaktır.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizin öğrenme eksikliklerini gidermek,onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yy gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

1) 2011-2012 eğitim öğretim yılında Suşar bölgesinde yapılan bilgi yarışmalarında 3,5,6 ve 8. sınıflarda birincilik, 4. ve 7. sınıflarda ikincilik başarısı. 2) 2012-2013 eğitim öğretim yılında Erzurum genelinde yapılan öğretmenler arası satranç yarışmasında İngilizce öğretmenimizin üçüncülük başarısı 3)2020 LGS sınavında okulumuz ilçe bazında birinci olmuştur.
Öğretim Şekli :Okulumuz normal öğretim şekliyle hizmet vermektedir.

Okulumuz normal öğretim şekliyle hizmet vermektedir.

Ders başlama saati: 08:30 Ders bitiş saati : 14:40

Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.

Köyümüz ilçeye 38 km il merkezine 186 km uzaklığındadır.

Köyün altyapısı mevcuttur. 150 hane bulunmaktadır.